Advies nodig? (0165) 582 999
     
   CHECK     DIENSTEN    OVER ONS    CONTACT   
 
ConnectGarant Altijd verbonden met de wereld!
 
Wij zijn Jeton ICT en in samenwerking met Delta Fiber Netwerk gaan wij op een aantal bedrijventerreinen in Roosendaal, Halderberge en Rucphen glasvezel aanleggen. Wilt u weten of het ook op uw terrein gaat gebeuren doe hier de postcode check. Als het aan ons ligt is glasvezel met al zijn voordelen binnenkort voor jou toegankelijk.

Het Netwerk voor nu en de toekomst.
Dat een goede internetverbinding belangrijk is vinden wij vanzelfsprekend. Maar toekomstige ontwikkelingen vragen om meer dan ‘gewoon goed’. Door de toenemende vraag naar online diensten is een snelle en betrouwbarre verbinding van belang voor elke ondernemer. En sneller en stabieler dan glasvezel wordt het niet.

Delta Fiber Netwerk
Delta Fiber Netwerk heeft inmiddels ruim 5 jaar ervaring met de aanleg en beheer van glasvezel netwerken en is actief in circa 200 gemeenten. In Nederland maken ongeveer 700.000 aansluitingen dagelijks gebruik van dit netwerk.

Heeft u interesse in de mogelijkheden vul dan dit formulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

JETRON ICT
Sinds 1994 is Jetron actief als Full Service ICT bedrijf. Het gaat om de oplossing, niet om de techniek erachter. En daar ligt ook onze kracht. Wij hebben niet alleen verstand van telecommunicatie maar ook van het achterliggende geheel van computers, servers, firewalls en andere IT-producten. Dit zodat wij een optimaal werkend systeem kunnen leveren, wat naadloos aansluit op jouw wensen en dit daarna ook voor je kunnen beheren.

Met vriendelijke groeten,

Jeffry van Meer
Eigenaar Jetron ICT
 

©2024 

Bekijk hier de mogelijkheden